SELAMAT DATANG

Terima kasih kerana mengunjungi blog rasmi
Sekolah Kebangsaan Dato' Naning. Blog yang memaparkan program dan aktiviti di sekolah ini

kejutan 2010

1:28 PTG

(0) Comments


salam 1Malaysia. walaupun tidak berjaya dalam contest new year giveaway, tetapi masih lagi mendapat kejutan tahun baru walaupun telah hampir 2 minggu berlalu. nak kata gembira tu tak, teruja tu ade la sket, melompat keriangan tu jauh sekali walaupon kejutan itu saya rasa amat mahal dan juga berharga.

cerita banyak pon tak guna. kabel fiber optik (bukan fiber optik tu yg putus sebenarnya.saya pon tak tahu nama die) kat server makmal ni putus kene gigit tikus. hakhak. takde bukti tetapi sapa lagik yg nak gigit bende2 cam gitu. hoho. bersepah tikus kat atas siling ni. actually fiber ni kegunaan Pusat Kegiatan Guru yg menumpang menduduki di bangunan sekolah saya (jangan marah yer En Amir). disebabkan jauh dari server, fiber optik digunakan. buat masa ni memang PKG tak dapat nak guna talian internet. makmal-makmal yg lain masih menggunakan cat5e. so hanya talian di PKG sahaja yg bermasalah



tikus oh tikus kenapa ko suka gigit kabel,wayar dan sewaktu dengannya


p/s : sebelum ni wayer cctv pon ko makan ek. aku sambung ko putus kan balik. dapat tangkap aku rebus buat sup.

administrator

,

0 Responses to "kejutan 2010"

Catat Ulasan

SEKOLAH KEBANGSAAN DATO' NANING
78000 Alor Gajah
Melaka
Tel | Faks : 606-5561299
E-mel : mbb0042@ppdalorgajah.edu.my

Penafian: Sekolah Kebangsaan Dato' Naning adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Segala kesulitan amat dikesali

Laman web ini sesuai dipapar menggunakan pelayar Internet Explorer 7 ke atas dan Mozilla Firefox 3.0.